Wijnactiviteiten

Wijn op Maat Arnhem doet meer dan alleen cursussen verzorgen. We verzorgen ook thema-avonden. Wij gaan op excursie of maken een wijnreis. En we kunnen bij jou thuis komen voor een proeverij. Ook organiseren we met enige regelmaat sponsorproeverijen. 

Thema-avond

Wijn proeven rond een thema. We hadden bijvoorbeeld al Italie, natuurwijnen, wijn en kaas, Oost-Europa op het programma. Binnenkort komt hier meer informatie over. 

Sponsorproeverijen

Wijn Op Maat Arnhem organiseert regelmatig proeverijen waarbij voor 25 mensen 25 wijnen open staan rond een thema. Op deze middagen kan iedereen vrij rond lopen met een proeflijst in de hand. Deelname is 25 euro, dit bedrag gaat in zijn geheel naar Nepal (www.proactiefnepal.nl

Op locatie

Wil je een wijnproeverij of workshop op locatie, dan kan dat ook. Denk aan een wijnworkshop bij het afscheid van een collega, de trouwdag van je ouders, de verjaardag van een vriend(in), een middag wijn met een vriendengroep of wijn proeven als teambuilding.  Onze standaardprijs is 195,- incl BTW voor een proeverij van 2 uur inclusief zes wijnen en wat kleine hapjes en een groepsgrootte van acht personen. Je kunt de proeverij natuurlijk helemaal laten aanpassen aan je eigen wensen.

Excursie

Met regelmaat organiseren wij excursies. Hierover hopelijk binnenkort meer.

Voor beschikbaarheid of meer informatie

Neem contact op via

marijkebeers@upcmail.nl

+31 (0) 6 142 560 68

My title