Wijnactiviteiten

Wijn op Maat Arnhem doet meer dan alleen cursussen verzorgen. We kunnen bij jou thuis komen voor een proeverij. We verzorgen thema-avonden. En we gaan op excursie met onze cursisten. Ook organiseren we met enige regelmaat sponsorproeverijen. Voor aankomende vinologen kunnen we een examentraining op maat aanbieden.

Wijnproeverij op locatie (of bij ons)

Wil je een wijnproeverij of workshop op locatie, dan kan dat. Denk aan een wijnworkshop bij het afscheid van een collega, de trouwdag van je ouders, de verjaardag van een vriend(in), een middag wijn met een vriendengroep of wijn proeven als teambuilding.  Onze standaardprijs is 210,- incl BTW voor een proeverij van 2 uur inclusief zes wijnen en wat kleine hapjes en een groepsgrootte van acht personen. Je kunt de proeverij natuurlijk helemaal laten aanpassen aan je eigen wensen.

 

Thema-avonden

Wijn proeven rond een thema. We hadden bijvoorbeeld al Italië, natuurwijnen, wijn en kaas, Oost-Europa op het programma.  Deze avonden kosten 40,-. Mail even als je interesse hebt. (Oud-)cursisten hebben voorrang.

Sponsorproeverijen

Wijn Op Maat Arnhem organiseert regelmatig proeverijen waarbij voor 25 mensen 25 wijnen open staan rond een thema. Op deze middagen kan iedereen vrij rond lopen met een proeflijst in de hand. Deelname is 25 euro, dit bedrag gaat in zijn geheel naar Nepal (www.proactiefnepal.nl). Op 18 juni is er de zomerproeverij. 

Examentraining proeven voor vinologen in opleiding

Voor aankomende vinologen organiseren we oefenexamens proeven. De examentraining omvat acht wijnen met meerkeuzevragen en een uitgebreide bespreking. De training kost 40,- per persoon, en gaat door bij minimaal 7 deelnemers. Mail even als je belangstelling hebt voor deze trainingen. 

 

Voor beschikbaarheid of meer informatie

Neem contact op via

marijkebeers@upcmail.nl

+31 (0) 6 142 560 68

My title