Wijnactiviteiten

Sponsorproeverijen

Wijn Op Maat Arnhem organiseert regelmatig proeverijen waarbij voor 25 mensen 25 wijnen open staan rond een thema. Op deze middagen kan iedereen vrij rond lopen met een proeflijst in de hand. Deelname is 25 euro, dit bedrag gaat in zijn geheel naar Nepal. Door Corona is er nog geen datum bekend.

Op locatie

Wil je een wijnproeverij of workshop op locatie, dan kan dat ook. Denk aan een wijnworkshop bij het afscheid van een collega, een middag wijn met een vriendengroep of wijn proeven als teambuilding. De wijnproeverij of workshop kan volledig op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld met of zonder hapjes.

Excursie

Met regelmaat organiseren wij excursies. Hierover hopelijk binnenkort meer.

High Wine

In samenwerking met Pick Up Arnhem verzorgt Wijn Op Maat Arnhem high wines. Tijdens een high wine draait het om bijzondere wijnen en bijpassende hapjes en gerechtjes. Welke smaken versterken elkaar? Wat haalt de smaak van een gerecht in een wijn naar boven?

Een aperitief, twee rode wijnen, twee witte wijnen en een dessertwijn vormen de basis. Ze worden steeds vergezeld door één of twee smaakvolle en zorgvuldig geselecteerde gerechtjes.

Voor beschikbaarheid of meer informatie

Neem contact op via

marijkebeers@upcmail.nl

+31 (0) 6 142 560 68

My title